Skip to main content
Skip table of contents

Asetukset

Asetukset-valikon kautta näet ja, jos olet ylläpitäjä, voit myös muokata asiakastilikohtaiset asetukset, kuten kategoriat, tehtäväkuvaukset ja käyttäjätunnukset.

Asetukset-valikon alapuolella on linkki, josta voit ladata NSnappy-palvelun tietosuoja- ja rekisteriselosteen. Linkin alla on palvelun nimi- ja versiotiedot.

Ohjeet ja tuki

Täältä löydät palvelun käyttöohjeiden lisäksi asiakastuen yhteystiedot.

Kategoriat

Kategorioiden avulla voit muodostaa ja hallita loogisia kokonaisuuksia. Ne muodostavat myös omavalvontasuunnitelman sisällysluettelon.

Aikataulut

Hallitse keskitetysti aikatauluja, kuten aukiolo-, loma- ja päivystysaikoja. Aikataulujen avulla ajastat niin tehtävät kuin raportitkin.

Tehtäväkuvaukset

Tehtäväkuvausten avulla luot suunnitelman valvonnan ja mittausten tehtävien ajastamiseksi. Tehtäviin voit liittää runsaasti lisätietoja tehtävien suorittajan työn helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi.

Tiedostot

Tiedostojenhallinnan avulla löydät ja hallitset helposti kaikki palveluun liitetyt tiedostot, olivatpa ne sitten liitetty mihin tahansa kohteeseen palvelussa.

Tiedotteet

Tiedotteiden avulla jakelet yksinkertaisia tiedotteita tehokkaasti ja keskitetysti joko kaikille tai valituille toimipisteille.

Laitteet

Laitehallinnasta näet kaikkien palveluun liitettyjen mittalaitteiden tiedot ja tilanteen. Myös mittalaitteiden asentaminen ja organisointi varastoihin onnistuu täältä helposti.

Laitevarastot

Täältä voit luoda ja hallita laitevarastoja.

Tiimit

Tiimien avulla hallitset käyttäjien pääsyoikeuksia huomattavasti tehokkaammin kuin jakamalla niitä suoraan yksittäisille käyttäjille.

Käyttäjät

Käyttäjähallinnan kautta luot ja hallitset palvelun käyttäjätunnuksia ja käyttäjäkohtaisia pääsyoikeuksia. Pääysoikeuksien hallinta on kuitenkin huomattavasti tehokkaampaa tiimien avulla.

Asiakas

Asiakastiedot pitävät sisällään asiakkaan nimen ja yhteystietojen lisäksi palveluntarjoajan yhteyshenkilön tiedot sekä muita asiakastietoja, kuten asiakasnumeron ja käytettyjen resurssien määrät, esimerkiksi toimipisteiden, valvontapisteiden ja käyttäjätunnusten lukumäärät.

JavaScript errors detected

Please note, these errors can depend on your browser setup.

If this problem persists, please contact our support.