Palveluun kirjaudutaan tavalliseen tapaan käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla. Käyttäjätunnuksenasi toimii sähköpostiosoitteesi.

Kirjaudu palveluun osoitteessa https://app.nsnappy.com/

Kirjautumissivun kieli määräytyy selaimesi kieliasetuksen mukaan. Kuvassa kirjatumissivu englanniksi.

Väliaikaisen salasanan vaihtaminen

Kun kirjaudut palveluun ensimmäistä kertaa, sinun on vaihdettava sähköpostitse saamasi väliaikainen salasana. Väliaikainen salasana lähetetään osoitteesta no-reply@verificationemail.com. Tarkista, ettei viesti ole päätynyt roskapostikansioon.

Tietoturvasyiden takia salasanan on täytettävä vähintään seuraavat vaatimukset:

  • Vähintään 10 merkkiä pitkä

  • Vähintään yksi iso ja pieni kirjain

  • Vähintään yksi numero

Salasanassa voi olla myös välilyöntejä. Suosittelemmekin käyttämään pitkiä, useista sanoista koostuvia salalauseita, jotka on helpompi muistaa ja kirjoittaa, kuin satunnaiset merkkiyhdistelmät.

Unohtuneen salasanan vaihtaminen

Jos olet unohtanut salasanasi, voit pyytää sen vaihtamista kirjautumissivun Unohditko salasanasi -linkistä. Ohjeet salasanan vaihtamiseen lähetetään siihen sähköpostiosoitteeseen, jolla kirjaudut palveluun.

Huomaa, että voit pyytää unohtuneen salasanan vaihtoa vasta sitten, kun olet kirjautunut palveluun ensimmäisen kerran ja vaihtanut väliaikaisen salasanasi itse valitsemaasi pysyvään salasanaan.

Uloskirjautuminen

Jos käytät palvelua yhteisessä käytössä olevalla laitteella, muista kirjautua ulos palvelusta aina kun lopetat käytön. Uloskirjautuminen tapahtuu Omat asetukset -valikon kautta.

Jos käytät palvelua omalla laitteellasi, kuten älypuhelimellasi, sinun ei kannata kirjautua palvelusta ulos. Laitteesi muistaa kirjautumisesi ja voit jatkaa palvelun käyttöä nopeasti, kun et kirjaudu ulos. Palvelun verkko-osoite kannattaa tallentaa kuvakkeeksi älypuhelimen kotiruudulle tai nettiselaimen suosikkeihin.