NSnappy-palvelun päävalikko on työpöytäselaimille aina näkyvillä selaimen vasemmassa reunassa ja sen kautta voit nopeasti navigoida palvelun eri toimintojen välillä.

Mobiiliselaimilla päävalikon saa avattua oikean yläkulman kolmen palkin valikosta.

Asiakas

Ylimpänä päävalikossa on palvelun logo ja sen alla aktiivisen asiakastilin nimi. Asiakastiliä voit vaihtaa napsauttamalla logoa tai asiakastilin nimeä, jos sinulla on pääsy useisiin eri asiakastileihin.

Etusivu

Etusivu on dashboard-tyyppinen ja voit itse muokata sen sisällön käyttäen tarjolla olevia widgettejä eli pienoisohjelmia.

Tehtävät

Tehtävälistalta näet nopeasti suoritusta odottavat tehtävät. Listaa voit myös suodattaa ja hakea myös vanhentuneita tai jo suoritettuja tehtäviä.

Ilmoitukset

Ilmoituslistalta näet ja kuittaat hälytykset, varoitukset ja tiedoksi-tyyppiset ilmoitukset. Tästä valikon kohdasta näet myös aktiivisten ja kuittausta odottavien ilmoitusten määrän.

Raportit

Jos olet ylläpitäjä, raportoinnin avulla voit luoda ja muokata muidenkin käyttäjien ladattavissa olevia raportteja. Käyttäjänä voit helposti ladata raportteja tai tilata niitä ajastetusti sähköpostiisi.

Toimipisteet

Toimipistenäkymän kautta pääset tehokkaasti porautumaan valvontatietoihin toimipisteiden kautta, mikä on kätevää erityisesti kun toimipisteitä on paljon. Näet toimipisteet myös maailmankartalla.

Valvontapisteet

Valvontapisteiden kautta pääset suoraan sisään valvonta- ja mittaustietoihin, hälytyksiin, tehtäviin, muistiinpanoihin ja tiedostoihin.

Asetukset

Asetusvalikon kautta näet ja - jos olet ylläpitäjä - muokkaat asiakastilikohtaiset asetukset, kuten kategoriat, tehtäväkuvaukset ja käyttäjätunnukset.

Omat asetukset (Käyttäjän nimi)

Tässä valikkokohdassa lukee kirjautuneen käyttäjän koko nimi. Omien asetusten kautta voit vaihtaa salasanasi ja valita millä kielellä ja missä aikavyöhykkeessä haluat palvelua käyttää. Voit myös valita missä mittayksiköissä haluat nähdä ja syöttää mittaustulokset.